Sociale onderneming

Daat-Drenthe biedt arbeidsintegratie en dagactiviteiten.
Als sociale onderneming koppelt Daat-Drenthe het aanbieden van kwaliteitsproducten aan maatschappelijk rendement door een (leer)werkplek te bieden aan mensen met een grote afstand tot de arbeidmarkt.
Daat-Drenthe biedt arbeidstraining door middel van voorschakeltrajecten, sociale activering en diverse trainingen en opleidingen. Ook is er een ruim aanbod aan hobbymatige en arbeidsmatige dagactiviteiten.

Daat-Drenthe heeft vestigingen in Assen, Beilen, en Emmen.
Wij zijn, als integraal onderdeel van GGZ Drenthe, gespecialiseerd in de doelgroep met psychische en meervoudige problemen.

Maatwerk

Onze bedrijven zijn gespecialiseerd in maatwerk met onder andere houtbewerking, metaalbewerking, een lijstenmakerij, fietsenwinkel, bloemen en tuinonderhoud en een grafisch centrum.

Daarnaast heeft Daat-Drenthe een andere bedrijfstak namelijk: Kringloopbedrijf Daat-Drenthe, hergebruik met zorg.
Onderdeel van het Kringloopbedrijf zijn: Distributiecentrum de Korf en de Calendula Tuin- en kringloopwinkel.

Sinds februari 2016 is er een andere werkwijze geïntroduceerd wat betreft de persoonlijke ondersteuning bij alle zaken rond werk en dagbesteding. De dagbesteding is gekoppeld aan de klantconsulenten van Daat-Drenthe. De trajectbegeleiders houden zich bezig met de trajecten rond arbeidsintegratie, Individuele begeleiding en sociale activering.
Voor meer  informatie kunt u contact opnemen met een van onze vestigingen.