OPEN HUIS PLAN-SUPPORT GRAFISCH CENTRUM: 2 MAART 2017, 13.00 – 16.00 uur TE ASSEN

Vanaf eind november 2016 zijn Plan-Support Grafisch Centrum van Daat-Drenthe en de Repro afdeling van Stichting Icare uit Meppel samengevoegd in het pand van Daat-Drenthe aan de Wenkebachstraat 12 in Assen. Beide bedrijven gaan op deze locatie verder onder de naam Daat-Drenthe Plan-Support Grafisch Centrum.

Om dit te vieren organiseren we een Open Huis op donderdag 2 maart a.s. van 13.00 – 16:00 uur. Je bent van harte welkom om ons nieuwe bedrijf in actie te zien!

Daat-Drenthe Plan-Support Grafisch Centrum is door de samenvoeging een allround grafische partner geworden en helpt je graag om meer uit je communicatie te halen. We geven je daarbij persoonlijk advies, wat een groot verschil maakt als het gaat om goed drukwerk. Drukwerk is maatwerk, dat moet aansluiten op jouw wensen of op de huisstijl van je bedrijf.

Door de samenvoeging blijven alle bestaande klanten van Plan-Support Grafisch Centrum en Stichting Icare bediend. Daarnaast zorgt de samenvoeging er ook voor dat er nóg meer voor jou gedaan kan worden. Samen kunnen we een breder scala aan werkzaamheden uitvoeren. Of het nu gaat om printen, opmaken van een folder of het maken en repareren van boeken, voor dergelijke opdrachten kun je bij ons terecht.

 Mail naar grafischcentrum@ggzdrenthe.nl dan helpen wij je graag met onder andere:

  • Kopiëren en printen, zowel zwart als kleur
  • Huisstijl drukwerk, zoals briefpapier, enveloppen en visitekaartjes
  • Lamineren
  • Brochures, folders en flyers
  • Posters, readers en manuals
  • Jaarverslagen en rapporten
  • Zelfgemaakte kaarten, zoals bijvoorbeeld uitnodigingen en kerstkaarten

 
De mogelijkheden zijn divers; in papierkeuze, in druktechniek en in afwerking.

Naast printwerk en drukwerk kun je ook bij ons terecht voor het inbinden en repareren van boeken. Het unieke van ons bedrijf is dat alles handmatig ingebonden wordt, waarbij het ook mogelijk is om een enkel exemplaar in te laten binden.
Heb je bijvoorbeeld van een tijdschrift een verzameling jaargangen, dan kun je deze bij Daat-Drenthe Plan-Support Grafisch Centrum tot een paar handzame boeken laten inbinden. Je bent van harte welkom om je favoriete strip, magazine, vakblad of krant te laten inbinden.

Graag tot ziens op donderdag 2 maart aan de Wenkebachstraat 12 in Assen!

Anita Suk, Bertus Rook, Erna Weelink en Jan Metekohy