Werken bij Kringloopwinkel het Goed

Sinds 1 mei 2016 werken de deelnemers van Daat-Drenthe en het personeel bij Kringloopwarenhuis het Goed in Hoogeveen. Dit samenwerkingsverband betekent voor de deelnemers van Daat-Drenthe dat zij begeleiding krijgen van werkbegeleiders en klantconsulent of trajectbegeleider van Daat-Drenthe maar dat zij meewerken met het Team van het Goed in de Kringloopwinkel aan de Kanaalweg.

Er zijn verschillende werkzaamheden voor deelnemers van Daat-Drenthe zoals werken in de winkel of in het magazijn, werken in de catering of bijvoorbeeld chauffeursdiensten. Voor iedere deelnemer worden er passende werkzaamheden gezocht en tot nu toe verloopt de samenwerking erg succesvol.

Voor meer informatie over werken bij het Goed in Hoogeveen kan er contact worden opgenomen met Centraal Bureau Daat-Drenthe.

De verkoop van kringloopartikelen wordt voortgezet en zelfs aanzienlijk uitgebreid bij tuinwinkel “Calendula” van Daat-Drenthe in Assen. De digitale verkoop van kringloopartikelen wordt verzorgd door locatie “de Korf” in Beilen.

Met betrekking tot het inzamelen van kringloopartikelen geldt dat er op alle locaties van Daat-Drenthe de mogelijkheid is om artikelen in te leveren. De uiteindelijke inzameling en sortering van artikelen wordt voortgezet bij “de Korf” in Beilen.

“Het Goed”
Kanaalweg 2
7902 LM Hoogeveen                    
tel. 06 239 452 15