EHP

HomeBij EHP Saunabouw kunt u terecht voor alles op het gebied van Finse sauna’s, stoom- en infraroodcabines. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk, geheel afgestemd op uw wensen. U kunt met één van onze specialisten een afspraak bij u thuis maken voor een vakkundig en vrijblijvend advies.

Ambachtelijke kwaliteit en service

SchuurService, kwaliteit én aantrekkelijke prijzen staan bij ons voorop. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en moderne technieken, zoals bijv. duurzaam hardhout en de nieuwste warmtestralers van Philips©. Wij plaatsen sauna's in (vakantie)woningen, blokhutten, tuinschuren of in een sport- of recreatievoorziening. Daarnaast leveren wij prefab-onderdelen, geschikt voor zelfbouw.

Deskundig advies over materialen en accessoires

ShowroomEr zijn diverse soorten en merken kachels en accessoires leverbaar. Dit geldt ook voor het op maat leverbare sauna-interieur (banken, rug- en neksteunen etc.). De medewerkers geven u graag en geheel vrijblijvend een deskundig advies.
 
 

Gratis houtkrullen

gratis houtkrullenGratis af te halen: schone vurenhout krullen voor paardenstallen, konijnenhokken en andere beesten. Graag eerst even contact met ons op nemen.