De Korf  Magazijn en Distributie

Bij de Korf kun je gebruikte goederen inbrengen. Deze goederen worden gesorteerd, getest, schoongemaakt en opgeslagen voor verkoop in de kringloopwinkel van Tuin- en kringloopwinkel Calendula in Assen.
Eén keer in de maand organiseert de Korf een verkoopdag in Beilen.
Daat-Drenthe plaatst, naast artikelen in de winkel, ook kringloopartikelen op marktplaats. Klik hier om deze te bekijken.

Nieuws/ mededelingen:

Elke maand hebben we een kringloop/ verkoopdag.. Klik hier voor meer informatie.
 

Fietsenafdeling
Fietsenafdeling van De Korf in BeilenBij de fietsenafdeling worden tweedehands fietsen opgeknapt zodat ze weer kunnen worden verkocht in de fietsenwinkel de Bike Shop. Ook kun je in de Korf terecht voor fietsonderhoud en fietsreparatie voor gewone fietsen. Onderhoud en reparatie van E-bikes wordt hier niet gedaan. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met de Korf of even langskomen.

 

 

Houtafdeling
Houtafdeling De KorfBinnen de Korf worden in de kleine houtwerkplaats producten van hout gemaakt zoals vogelhuisjes, insectenhuizen, bloembakken etc.
Ook kun je hier terecht voor andere houten artikelen die aan de hand van jouw wensen gemaakt kunnen worden.
In het kader van duurzaam ondernemen worden deze producten vervaardigd van pallethout. Daarnaast worden er op deze afdeling tweedehands meubels opgeknapt en “gepimpt”.

Dagactiviteiten
De Korf heeft ook een ruimte ingericht voor hobbymatige dagbesteding .
Deze is 4 dagdelen per week geopend. Hier worden diverse creatieve activiteiten georganiseerd zoals tekenen en schilderen en handvaardigheidtechnieken.

 

Contact:
De Korf
Altingerweg1
9411 PA Beilen
0593 535825
dekorf.beilen@ggzdrenthe.nl

Algemene openingstijden:
Maandag  8.00 tot 16.00
Dinsdag  8.00 tot 16.00
Woensdag  gesloten
Donderdag   8.00 tot 16.00
Vrijdag  8.00 tot 12.00