Daat-Drenthe biedt hobbymatige en arbeidsmatige dagactiviteiten aan op diverse locaties, o.a. bij DAC de Vermeer in Assen en DAC de Brug in Emmen.
Gemotiveerde en deskundige medewerkers ondersteunen en coachen deelnemers bij de doelen die zij voor zichzelf willen realiseren. Dit alles vindt plaats in een gemoedelijke en ontspannen sfeer.

Daarnaast bieden de klantconsulenten van Daat-Drenthe ondersteuning bij de indicatieaanvraag en het opstellen van de gewenste doelstelling. Ook zijn ze aanspreekpunt bij vragen rond administratieve ondersteuning e.d. en kunnen zij doorverwijzen naar andere instanties.

Voor wie?

Voor iedereen die in zorg is (geweest) bij een behandelaar of een GGZ instelling en het moeilijk vindt op eigen kracht vrije tijd in te vullen en sociale contacten te onderhouden.

Met welk doel?

  • voorkomen of verminderen van sociaal isolement
  • ontwikkelen van een nieuwe hobby of vrijetijdsbesteding
  • de dag zinvol invullen
  • een stap maken naar arbeidsintegratie, waardoor betaald werk of vrijwilligerswerk binnen bereik kan komen
  • het versterken van jezelf

 

Welke activiteiten?

Wij bieden activiteiten met een recreatief, educatief of sociaal/ cultureel karakter. Het aanbod is zeer gevarieerd. Meer informatie kunt u hier vinden: DAC de Vermeer en DAC de Brug

Aanmelden?

Neem vrijblijvend contact op met DAC de Vermeer of DAC de Brug. U kunt een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding.

Bij Daat-Drenthe zijn een aantal Dagactiviteitencentra beschikbaar, te weten in Assen en Emmen:

DAC de Vermeer
Pelikaanstraat 2A
9404 CN Assen;
Tel. 0592 – 31 85 15

Foto van DAC de Vermeer
DAC de Brug
Pieter de Keyserstraat 8
7825 VE Emmen
telefoon: (0591) 62 85 09
DAC de Brug Emmen