Activiteiten > Expressie

Het DAC- koor

Onder het mom van kun je zingen of juist helemaal niet; doe vooral mee!
Elke donderdagmiddag zingt het DAC-koor van 13.30 tot 14.30 uur met muzikale ondersteuning van een aantal leden van de DAC-band Escape.
Iedereen kan binnenlopen en spontaan gaan meezingen en je bent vrij om je eigen melodie / toonhoogte te zingen. Het plezier in zingen staat voorop en er worden dan ook geen eisen gesteld aan je muzikale kwaliteiten.
Het DAC-koor heeft een uitgebreid repertoire van zeemansliederen en Nederlandstalig tot Engelse evergreens en opera.

De huisband Escape

Elke maandagavond repeteert de eigen huisband ‘Escape’ die momenteel bestaat uit 8 bandleden, waaronder een drummer, gitarist, toetsenist, een bassist en twee zanger(e)s(sen).

De band heeft als doelstelling het opbouwen van een vast repertoire om daarmee jaarlijks een aantal optredens binnenshuis te verzorgen. Daarvoor is een vaste samenstelling een vereiste. Momenteel is er daarom geen ruimte voor nieuwe muzikanten.

Nieuw is echter het plan om zo nu en dan een open podium te organiseren met ondersteuning van de muzikanten van Escape.

Karaoke

Vind je zingen leuk? Dan is karaoke misschien wel wat voor jou. In het expressielokaal worden met behulp van de computer songteksten geprojecteerd op een groot scherm. Het DAC heeft inmiddels een uitgebreide collectie aan songteksten in allerlei genres.

<< vorige pagina