Activiteiten > Computer

Computerruimte

In de computerruimte zijn diverse computers met internet te vinden. De computers zijn voorzien met Windows of Linux. Ook is het mogelijk om je eigen laptop mee te nemen. Er zijn momenteel 2 laptop aanknoop punten in de computerruimte, wat inhoudt dat er een stroom- en een internetaansluiting aanwezig is.

In de computerruimte is er op vaste tijden begeleiding aanwezig (rooster hangt in het lokaal). Er is lesmateriaal aanwezig voor o.a. het leren werken met de computer. Hiermee leert de beginner stap voor stap werken met de computer.
Ben je al bekend met de computer dan is er lesmateriaal voor o.a. Word, PowerPoint en Excel. Ook kun je leren een website te bouwen of foto's te bewerken.
Als je er even niet uitkomt dan kun je de begeleider vragen om hulp.

Voor alle lesmateriaal geldt: je werkt individueel en in je eigen tempo. Verder zijn er mogelijkheden tot internetten, het werken met digitale fotografie e.d.
Het is mogelijk om 1 dagdeel in de week ingepland te worden in de computerruimte. Verder is het mogelijk om vrij gebruik te maken van het computerlokaal mits de computers niet gereserveerd zijn.

Er wordt voor het gebruik van de computers en het internet geen vergoeding gevraagd. Wel wordt er een vergoeding gevraagd voor gebruikte materialen zoals bijv. het printen. Hiervoor ligt er een prijslijst in het lokaal.

<< vorige pagina