Nationale Tuinweek, workshop bloemschikken donderdag 16 juni

“Luchtig door de tuin”
Onder dit motto organiseert afdeling Assen van Groei & Bloei ook nu weer in de Nationale Tuinweek een workshop bloemschikken in samenwerking met Calendula (Sociaal ondernemen Daat bloemenwinkel en kwekerij).

Het maken van een luchtig bloemstuk zoals in de sfeer van de foto met bloemen uit de pluktuin zal worden aangeleerd onder vakkundige leiding van ervaren bloemschikkers.

 

De workshop wordt gehouden op donderdagavond 16 juni bij Calendula aan de Dennenweg 9, 9404 LA in Assen, tussen 19.00 en 22.00 uur.

De kosten van de workshop bedragen € 20,-, inclusief alle materialen en koffie/thee en wat lekkers. Groei&Bloei-leden ontvangen € 5,- korting. Te betalen voor aanvang van de workshop (graag gepast).

Deelnemers aan de workshop ontvangen 20% korting op bloemen en kamer- en tuinplanten. Calendula heeft de winkel uitgebreid met kringloop- en brocantespullen.

 

Opgave is noodzakelijk, omdat er (in verband met de capaciteit van de locatie) maximaal 25 mensen kunnen deelnemen. U kunt zich opgeven t/m 10 juni.

Opgave het liefst via het volgende mailadres:  info@assen.groei.nl
Eventueel kunt u zich ook telefonisch opgeven bij onze secretaris Netty Harmanni: telefoonnr. 0592-231254