Per 1 januari 2017 heeft ALESCON de bloemenafdeling RIDDERSPOOR opgeheven. Wat ook het einde betekent van een  samenwerking  van jaren met CALENDULA.
De sluiting van RIDDERSPOOR is voor velen van u wellicht een grote teleurstelling, maar CALENDULA blijft ook in de toekomst voor u klaar staan om dit gemis vakkundig op te vangen.

Dit brengt bij bestellingen van bloemen en ander bloemwerk bij CALENDULA wel enkele veranderingen met zich mee en we vragen daarvoor begrip.

  • Zoals het bestellen dat uiterlijk een dag van te voren moet plaatsvinden.
  • Voor de zekerheid van een tijdige ontvangst van bloemen bestaat de mogelijkheid de bestelling een dag eerder te bezorgen en zal dan worden afgeleverd in een emmer die tijdelijk beschikbaar wordt gesteld. Zo bent u altijd verzekerd van een stipte ontvangst en goede conditie van het product.
  • Omvangrijke orders en speciaal bloemwerk vragen wat meer tijd en dus is het wenselijk een bestelling in goed overleg met ons door te nemen.
  • Bezorgen gebeurt tweemaal daags,van maandag t/m vrijdag zowel tussen 9.30 en 11.30 uur en tussen 13.30 en 15.30 uur. Bestellingen kunnen alle dagen doorgegeven worden per mail of telefoon.
  • Na afspraak is ophalen van bestellingen ook mogelijk op maandag en dinsdag.


Mocht CALENDULA u nog niet bekend zijn dan wijzen we u er graag op dat we een onderdeel  van een sociale onderneming  zijn, namelijk Daat Drenthe. Naast bloemen kweekt CALENDULA ook  een  assortiment tuin- en kamerplanten en in de winkel is eveneens een keur aan Kringloop producten te vinden.
Tevens zijn wij en De Korf in Beilen een inbrengpunt voor kringloopspullen ( witgoed , grote meubels graag in overleg) In de zomermaanden kunt terecht in onze fraaie pluktuin voor dagverse bloemen, die door ons ook worden verwerkt in bestellingen en boeketten.

Een team enthousiaste medewerkers staat dagelijks klaar om met creativiteit en kwaliteit zorg te dragen voor uw bestellingen.

U bent van harte welkom op de Dennenweg 9, 9404 LA te Assen.

Openingstijden van woensdag t/m vrijdag 8.30 - 17.00 uur. Zaterdag 10.00 – 16.00 uur.
Zondag, maandag* en dinsdag* gesloten.
Gratis en ruime  parkeergelegenheid.

*Maandag en dinsdag is de winkel gesloten, maar u kunt wel bestellingen plaatsen en ophalen.