Calendula

Tuin- & kringloopwinkel Calendula is een levendige en veelzijdige winkel waar u terecht kunt voor onder andere bloemen, planten en kado & sfeerartikelen.
Daarnaast is een deel van onze winkel ingericht als kringloopwinkel voor de verkoop van brocante en tweedekans artikelen.
Tuin- & kringloopwinkel Calendula heeft een eigen kwekerij met een Pluktuin en onze groenploeg voorziet in de aanleg van tuinen en tuinonderhoud.
 

Kerst

Nu Sinterklaas ons land heeft verlaten is het tijd om de Kerst in huis te halen. U kunt bij Calendula terecht voor mooie kerststukken, kerstkransen, kerstboeketten en natuurlijk kerstbomen! Tevens krijgt u bij aankoop van een kerstboom 25% korting op een kerststuk. Kom daarom gezellig langs bij Calendula! (Voor het bestelformulier klik hier). 
 

Calendula nieuws/aanbiedingen:

  • Tussen Kerst en Nieuwjaar van 27 december t/m 2 januari is Calendula gesloten. Aanvragen van boeketten en leveringen zijn in deze week niet mogelijk.

 
Tuin- & kringloopwinkel Calendula is onderdeel van de sociale onderneming Daat-Drenthe en biedt arbeidsmatige dagbesteding. Daarnaast zijn we een leerbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bij ons vindt u o.a: 
  • Boeketten, bloemstukken en plantenarrangementen voor iedereen
  • Tuinaanleg en onderhoud
  • Vanaf juni kunt u in de pluktuin zelf uw boeket samenstellen

Ook op de hoogte blijven van al onze aanbieding like ons op Facebook Calendula op Facebook