Bloemwerk

In onze bloemenwinkel bent u bij ons aan het goede adres voor prachtige boeketten van verse bloemen. Deze kunnen eventueel inclusief een vaas geleverd worden.

BoeketWe zijn gespecialiseerd in het maken van bloemstukken en planten arrangementen. Wekelijks een vers boeket of bloemstuk? U kunt bij ons een abonnement afsluiten.

Wij zijn u graag van dienst met bloemstukken voor speciale gelegenheden.

Het is mogelijk om bij ons een abonnement afsluiten voor het leveren van bijvoorbeeld een Baliestuk of Boeket. Voor meer informatie klik hier.

Heksenbollen

Onze collectie is uitgebreid met glazen heksenbollen uit Tsjechië.  De glasbollen zijn handgemaakt, er komt dus geen industriele  machine aan te pas. Het glas dat wordt gebruikt komt van  defecte kristallen glasproducten uit grote industriele fabrieken.

HeksenbollenHeksenbollen zijn van glas geblazen bollen met een hoge decoratie waarde. De heksenbollen kunnen op een stok in de tuin worden gezet. Ook zijn ze prima te gebruiken als decoratie voor het raam, in de vijver of teil of buiten in een boom/pergola.

Symbolische functies:
Vroeger werden heksenbollen gebruikt in kruiden- en  bloementuinen om ziektes en tegenspoed te weren, op het erf  om pluimvee tegen roofvogels te beschermen.

Een bruiloft was een goede gelegenheid om een heksenbol te schenken om zo het bruidspaar veel geluk te wensen.  

Kijk ook op de site van http://www.hooimaker.nl of http://www.origineelenambachtelijk.nl