De Bike Shop in Emmen, gespecialiseerd in tweedehandsfietsen en reparatie

tweedehands fietsen Bike Shop EmmenSinds 11 september 1995 zijn wij actief in de verkoop en reparatie van fietsen. U kunt bij ons terecht voor gebruikte fietsen én vakkundige reparatie.

We hebben een ruim assortiment aan tweedehands fietsen voor volwassenen en kinderen. Er zijn tweedehands fietsen te vinden in diverse prijsklassen, zowel damens- als heren-fietsen voor een aantrekkelijke prijs en kinderfietsen in alle maten.

Tevens is er de mogelijkheid om een fiets aan te schaffen in het kader van de participatieregeling van de gemeente Emmen; dit is een regeling voor mensen met een laag inkomen om voor een aantrekkelijke prijs een fiets te kunnen aanschaffen.

Klantvriendelijkheid en service staan bij ons voorop, s ‘morgens de fiets gebracht, dezelfde dag klaar (mits onderdelen op voorraad zijn). Op afspraak kan er een leenfiets beschikbaar gesteld worden.

Diverse materialen rekWij hebben daarnaast een verscheidenheid aan bijbehorende onderdelen en artikelen. Denk hierbij aan fietsmandjes, fietstassen, zadelhoesjes, kabels, lampjes, etc.

De Bike Shop was tot voor kort gesitueerd in winkelcentrum Angelso. Sinds mei 2016 zijn we verhuisd naar het Goed in Emmen in een shop-in- shop-formule.
Op 9 september is de Bike Shop officieel heropend met een spectaculaire Biketrail van vicewereldkampioen Rick Koekoek.

De Bike Shop en Het Goed in Emmen werken samen en vinden elkaar in de gezamenlijke missie “werk maken van hergebruik en mensen een kans geven op passend werk”. Door de krachten te bundelen kunnen we duurzaam ondernemen. We stimuleren hergebruik van tweedehands fietsen én we creëren leer-werkplekken voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Daat-Drenthe heeft dit jaar het certificaat MVO (voor Sociaal en Duurzaam Ondernemen en Werken) ontvangen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen houdt in dat een bedrijf er naar streeft om in haar activiteiten evenwichtig aandacht te geven aan sociale en maatschappelijke belangen (People), het milieu (Planet) en gezonde winst (Profit)


De Bike Shop
Kapitein Grantstraat 24
7821 AR Emmen
Tel. 0591 62 82 71
Email: bikeshop@xs4all.nl
Vind ons op: GoogleMaps


Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag : 9.00-17.30 uur
Zaterdag : 10.00-17.00 uur