Producten vervaardigd in onze sociale onderneming

Bij Plan-Support worden verschillende producten van metaal gemaakt. Deze producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden met zorg gemaakt in het kader van arbeidsrehabilitatie.

Op metaalproducten uit onze webwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Mocht u niet tevreden zijn over een metaalproduct, dan kunt u het binnen 14 dagen retour sturen met bijgevoegd herroepingsformulier, met uitzondering van producten die speciaal op maat gemaakt zijn.

Retouradres:

Daat-Drenthe locatie Plan-Support
Wenkebachstraat 12
9403 BG  ASSEN
KVK nr. : 41186586

 

Bijzondere-Kunst

Naast de verschillende producten die bij Plan-Support Metaal worden gemaakt is ook kunst te huur of te koop. Deze kunst wordt gemaakt door kunstenaars met een verstandelijke en/of psychische beperking. Dit is een samenwerkingsinitiatief van  Stichting Cosis en Daat-Drenthe (GGZ Drenthe) onder de naam Bijzondere-Kunst.

De kunstenaars schilderen bij de WDL-locaties (werk, dagbesteding en leren) van Stichting Cosis in Assen en Emmen. Om zich verder te bekwamen in het schilderen volgen de kunstenaars regelmatig een cursus.

De getoonde werken zijn te huur of te koop. Huur is mogelijk voor € 45,- per halfjaar, met een maximale huurtermijn van een jaar. De administratieve afhandeling van verhuur en verkoop vindt plaats door medewerkers van Daat-Drenthe, locatie Plan-Support, Wenkebachstraat 12 in Assen.

Bekijk hier de algemene voorwaarden voor het uitlenen van Bijzondere-Kunst.

U kunt tevens via www.bijzondere-kunst.nl de webwinkel bezoeken. We zijn benieuwd naar uw reacties op ons aanbod.