Je aanmelden bij Daat-Drenthe; hoe werkt het?

Indien je geïnteresseerd bent in deelname bij een locatie van Daat-Drenthe kun je je aanmelden op verschillende manieren:

  • Je laat je naam en telefoonnummer achter op een locatie van Daat-Drenthe of bij het Centraal Bureau van Daat-Drenthe, tel. 0592-370773.
  • U kunt ook mailen met Daat-Drenthe info@daat-drenthe.nl.
  • Eventueel kan een behandelaar of andere zorgaanbieder je ook rechtstreeks aanmelden bij Daat-Drenthe via het Centraal Bureau.

 

Wat gebeurt er vervolgens?

Voor deelname aan activiteiten of arbeidsintegratie bij Daat-Drenthe is het van belang om te bekijken of je in aanmerking komt voor een indicatie of financiering. Daat-Drenthe kan eventueel ondersteuning bieden bij een indicatieaanvraag.

Daat-Drenthe neemt contact met je op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek worden je wensen en mogelijkheden besproken.

Na het kennismakingsgesprek wordt je geïntroduceerd bij de afdeling of de locatie van jouw voorkeur zoals overlegd tijdens het kennismakingsgesprek en krijg je een contactpersoon toegewezen.

Wanneer je nog twijfelt over  eventuele deelname, is het altijd mogelijk om op proef twee weken op een locatie mee te draaien en om de activiteiten uit te proberen.